top of page
Badlinnen Delvi Textiles Harlebeke

KEUKEN- EN BADLINNEN

We have the experience

PRODUCTIE VOOR RESTAURANTS, HOTELS EN WELLNESSCENTRA

NATUURLIJKE VEZELS VOOR FUNCTIONEEL KEUKENLINNEN

Voor horecakeukens en grootkeukens is kwaliteitsvol keukentextiel van fundamenteel belang. Delvi Textiles gevestigd in Harelbeke (West-Vlaanderen), is uw betrouwbare partner voor de vervaardiging van keukenlinnen voor hotels, restaurants, tavernes en alle andere horecazaken. Wij bieden hoogwaardige collecties, die volledig tegemoetkomen aan de hoge eisen die er in uw keuken gesteld worden.

Ons assortiment keukentextiel:

  • keukenhanddoeken

  • theedoeken

  • vaatdoeken

  • glazendoeken

  • schorten

COLLECTIE KEUKENTEXTIEL

Onze collecties keukentextiel zijn gemaakt van de beste katoenvezels en vlasvezels. Onze keukenhanddoeken en glazendoeken nemen het water perfect op en pluizen niet. Het textiel van Delvi is sterk en slijtvast, poetst glaswerk perfect op en droogt de afwas vliegensvlug af. Als u dat wil, kunnen we het ook personaliseren met de naam of het logo van uw zaak.

Keukenlinnen Delvi Textiles Harlebeke
Keukenshorts Delvi Textiles Harlebeke
Badlinnen Delvi Textiles Harlebeke
Badlinnen Delvi Textiles Harlebeke

ZACHT BADLINNEN VOOR HOTELS EN WELLNESS

Daarnaast voorziet Delvi Textiles uw hotelkamers of wellnesszaak graag van zacht en warm badstoflinnen. Wij bieden een uitgebreid gamma van kleuren en afwerkingen. Zo leveren wij effen badlinnen maar eveneens stijlvolle badhanddoeken en badlakens met ingeweven strepen en patronen naar keuze. Ons badstoflinnen voelt heerlijk aan en gaat heel lang mee. Waarmee wij u ook van dienst kunnen zijn, met onze jarenlang ervaring en grondige vakkennis leveren wij professioneel textiel van topkwaliteit tegen een zeer competitieve prijs. En dat in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Limburg en ook elders in België.

WENST U PROFESSIONEEL KEUKENTEXTIEL EN BADLINNEN VOOR UW HOTEL OF WELLNESSRESORT DAT JAREN MEEGAAT?

Kies voor de superieure gebruikskwaliteit van Delvi Textiles!

bottom of page