top of page
Zoeken
  • Delvi Textiles

De voordelen van het kopen van bedlinnen bij Delvi Textiles

Lakens en slopen voor professioneel gebruik

Als u op zoek bent naar lakens en slopen voor professioneel gebruik zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo wilt u uw gasten (in bijvoorbeeld uw hotel, bed-and-breakfast of wellness) een luxe en comfortabele ervaring bieden. Het is daarom belangrijk dat het bedlinnen zacht en kwalitatief goed is. Daarnaast wordt hotellinnen intensief gebruikt, vaak én industrieel gewassen. Het bedlinnen moet hier tegen bestand zijn en lang mooi blijven. Zo voorkomt u dat de lakens en slopen na verloop van tijd gaan verkleuren of slijten.


Tot slot moet het hotellinnen aansluiten bij uw wensen en huisstijl. Bent u benieuwd waar u bedlinnen vindt dat voldoet aan alle bovengenoemde eisen en meer? Maak dan kennis met het assortiment van Delvi Textiles uit Harelbeke. Wij zijn een Belgische fabrikant die al ruim veertig jaar hoogwaardig linnen levert aan de horeca- en wellnesssector.

bedlinnen

Uitgebreid assortiment van bedlinnen

Bij Delvi Textiles bieden we een uitgebreid assortiment van bedlinnen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en afmetingen. Ga voor bedlinnen met een ingeweven motief of personaliseer het hotellinnen met een bedrukking of borduursel. Zo kunt u op de lakens en slopen uw logo of bedrijfsnaam laten drukken. Al ons linnen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij garanderen u namelijk graag dat u lang plezier heeft van uw hotellinnen.


Qua materiaal heeft u de keuze uit 100% polyester of polyester/katoen. Afhankelijk van de toepassing is het bedlinnen gemaakt van katoenvezels, linnen of halflinnen. Uiteraard staat ons professionele team klaar om u te adviseren over hotellinnen. Wij denken graag met u mee welk bedlinnen het beste passen bij uw wensen, bedrijf en budget.


Heeft u vragen over ons bedlinnen? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page