top of page
Zoeken
  • Delvi Textiles

Hoe kiest u het juiste tafellinnen voor uw restaurant?

Meer eetlust aan een mooi gedekte tafel

Het kiezen van de juiste tafellinnen voor uw restaurant of andere eetgelegenheid is geen beslissing die u licht moet nemen. Natuurlijk kunt u het tafellinnen helemaal vergeten en het gewoon bij kale tafels houden. Maar onderzoek wijst uit dat stoffen tafellinnen bijdraagt aan het tafelgenot en de kwaliteit van de maaltijd in het algemeen. We gaan hier in ons artikel dieper op in en vertellen u waarom u stoffen tafellinnen in uw restaurant zou moeten gebruiken, maar ook hoe u het juiste tafellinnen kiest.


Welke maat tafelkleed heb ik nodig?

Voordat u zich haast om een ​​nieuw tafelkleed te kopen, moet u vooral dit ene cruciale stukje informatie kennen: de grootte van de tafel die het tafelkleed zal bedekken. Haal dus uw rolmeter tevoorschijn en meet zowel de lengte als de breedte van de tafel op en noteer dit. Nu wilt u natuurlijk geen maat die precies bij het oppervlak past, aangezien er rekening moet worden gehouden met de overhang en de krimp, wat ons volgende punt is.

Ga aan tafel zitten en meet de afstand tussen het tafelblad en de stoel. Neem deze meting en voeg deze toe aan alle vier de zijden van de afmetingen van de tafel. Het zal aan alle vier de zijden ongeveer 20 centimeter zijn.


Welk type horecalinnen moet ik kopen?

De natuurlijke vezels van katoen en linnen genieten de grootste populariteit voor tafellinnen. Ze zijn gemakkelijk te produceren en te verwerken, en garanderen een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Aangezien de meeste linnen en katoenen tafelkleden machinewasbaar zijn, is het gemakkelijker om de voorraadrotatie soepel te houden in een druk restaurant. Beide zijn ook extreem duurzame stoffen, dus u krijgt echt waar voor uw geld, want elk tafelkleed heeft een lange levensduur. Daarnaast is polyester tafellinnen erg interessant; het grote voordeel is dat polyester tafellinnen strijkvrij is. U vindt tafelkleden in een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen.


Tafellinnen bestellen

Delvi Textiles is gespecialiseerd in het op maat maken van tafellinnen voor horeca en groothandelzaken. Zo beschikken we over een groot assortiment aan natuurlijke vezels, maar ook aan polyester tafelkleden. We leveren steeds maatwerk, waardoor grote formaten geen probleem zijn. Bestel nu uw tafellinnen bij dé fabrikant in horeca textiel.

42 weergaven0 opmerkingen
bottom of page