top of page
Zoeken
  • Delvi Textiles

Strijkvrije dekbedovertrekken: tijdwinst en hygiëne in één.

Waarom kiezen voor strijkvrije dekbedovertrekken?

Waarom zou je kiezen voor strijkvrije dekbedovertrekken? Het antwoord is simpel: gemak en tijdbesparing! Met deze speciaal behandelde stof hoef je nooit meer te strijken of mangelen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook wasserijkosten. Daarnaast moeten de dekbedovertrekken op 60°C gewassen worden, wat ervoor zorgt dat ze zeer hygiënisch zijn en bacteriën doden. Dit maakt ze perfect geschikt voor hotels, B&B's, verzorgingstehuizen, vakantiewoningen maar ook gewoon voor thuis. Met een samenstelling van 70% katoen voelt de stof ook nog natuurlijk aan en zal je niet snel zweten onder deze lakens.

Ontdek onze nieuwe collectie: strijkvrije dekbedovertrekken in wit, beige of grijs

Door het grote succes van onze witte variant, introduceren we nu met trots onze nieuwe collectie strijkvrije dekbedovertrekken in beige en grijs. Ook onze strijkvrije dekbedovertrekken moeten direct na aankoop, zelfs als ze nieuw zijn, gewassen worden op 60 °C en vervolgens in de droogtrommel worden gestopt om het kenmerkende wafel- of bubble-effect te creëren. Het grootste voordeel van dit fantastische product is echter dat het op deze hoge temperatuur gewassen moet worden, wat zorgt voor een buitengewone hygiëne door het doden van bacteriën.


Ontdek onze unieke confectiemogelijkheden: maatwerk voor jouw slaapkamer

Onze unieke confectiemogelijkheden stellen ons in staat om vele speciale maten aan te bieden dankzij de brede breedte van de stof. Daarnaast kunnen we ook verschillende combinaties maken, zoals een wit dekbedovertrek met gekleurde slopen in beige of grijs, of andersom. Zo kun je eindeloos variëren en jouw slaapkamer een persoonlijke touch geven.


Ervaar comfort en gemak met onze strijkvrije dekbedovertrekken

Of je nu particulier bent die graag tijd wil besparen in het huishouden, een hotelier die streeft naar een hygiënische en comfortabele ervaring voor gasten, of een beheerder van vakantiewoningen die op zoek is naar duurzame en praktische beddengoedoplossingen - onze strijkvrije dekbedovertrekken bieden voor iedereen uitkomst.


Investeer in comfort: ontdek onze strijkvrije dekbedovertrekken

Kortom, investeer in onze strijkvrije dekbedovertrekken en geniet van het gemak, de hygiëne en het comfort dat ze bieden. Maak jouw slaapkamer nog mooier en functioneler met deze hoogwaardige producten. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een offerte op maat!

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page