top of page
Zoeken
  • Delvi Textiles

Welk professioneel keukentextiel moet ik kopen?

Aan welke eisen moet horecalinnen voldoen?

Horecalinnen (ook wel professioneel keukentextiel genoemd) zijn textielproducten die worden gebruikt in een professionele keukenomgeving. Deze textielproducten worden intensief gebruikt én moeten aan verschillende eisen voldoen. Denk hierbij aan eisen omtrent de duurzaamheid, hygiëne, efficiëntie en een interessante prijs-kwaliteitverhouding.


Daarnaast bestaan er per productgroep specifieke wensen en vereisten. Zo is het voor keukenhanddoeken belangrijk dat ze goed absorberend zijn, bestand zijn tegen veelvuldig wassen en geen pluisjes nalaten (als ze gebruikt worden voor glazen en porselein). Qua kleur raden we u een niet al te lichte kleur aan. Voor potten en pannen zijn handdoeken van 100% katoen zeer geschikt, terwijl voor glazen en porselein halflinnen of zuiver linnen de beste keuze is.


In de keuken en zaal zijn ook schorten van groot belang. Kies voor duurzame materialen zoals polyester of katoen. Qua model bestaan er verschillende opties. Ga voor een voorschot met of zonder zakken en voor een schort met al dan niet verstelbare halsbanden (die tevens op maat gemaakt kunnen worden).

horecalinnen, tafellinnen

Tafellinnen en servetten

Ook tafellinnen en bijpassende servetten zijn onmisbaar in uw horecagelegenheid. Met name katoen en linnen zijn populaire materialen. De materialen zijn eenvoudig te produceren en te verwerken en staan garant voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De meeste tafelkleden mogen in de wasmachine gewassen worden waardoor u – zonder al te veel moeite – voldoende schone tafellinnen op voorraad houdt. Dit is een absoluut voordeel in een druk restaurant of een feestzaal.


Zowel katoen als linnen zijn duurzame stoffen waarvan u dankzij de lange levensduur geruime tijd plezier hebt. Wilt u graag tafellinnen aanschaffen dat strijkvrij is? Dan raden wij de combinatie van polyester en katoen of 100% polyester aan. Dit scheelt u werk en zorgt ervoor dat u uw tafels netjes opmaakt. Tot slot zijn al onze tafellinnen verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan patronen en kleuren.


Wilt u meer informatie over professioneel keukentextiel? Neem dan contact op met Delvi Textiles voor advies.

11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page